Over mij

Leuk dat je deze blog bezoekt.

Ik ben deze blog gestart, omdat ik mijn beleving en ervaring in het trailrunnen voor mezelf onder woorden wilde brengen. Het is een bonus als ik anderen hiermee kan enthousiasmeren.

Ik ben in februari 2011 begonnen met hardlopen (op de weg). Toen nog met de start-to-run podcasts voor 0 – 5 km. Dit werden vervolgens de podcasts voor 5 – 10 km, waarna het een beetje bleef steken op 15km. Ik verloor het plezier en de uitdaging. Op enig moment zag ik een advertentie voor een trailrun clinic in Bergschenhoek, georganiseerd door Bever en MST. Daar heb ik me voor aangemeld, waarna ik mijn eerste trailmeters heb gemaakt. Ik was gelijk enthousiast! Dat kwam niet minder door de verhalen en ervaringen die werden gedeeld door Jeroen Krosse en Ronnie Duinkerken.

Vanaf daar heb ik mijn trail kilometers behouden opgebouwd, veel gelezen en veel geleerd. Mijn eerste wedstrijd was de 25km Sallandtrail in Nijverdal. Hoe kan het ook anders, ik ben daar geboren en getogen! Achteraf stom dat ik destijds nooit ben gaan hardlopen over de Sallandse Heuvelrug. De Koning van Spanje en de Veluwezoom volgden. In 2014 heb ik mijn allereerste marathon gelopen tijdens de Hoge Veluwe trail.

Ik durf deze sport ondertussen mijn grootste passie te noemen. Mijn ambities groeien gestaag mee. In 2015 heb ik heb mijn eerste bergtrail gelopen tijdens De Zugspitz Ultratrail. In 2016 heb ik twee ultra trails gelopen. Op naar meer!

Ik ben te vinden en volgen op Strava  , Movescount en Youtube.

#flatisboring

Nick Verschoor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s